Atenţie pentru cei care pleacă din ţară de Paşti: 90% din curse au fost suspendate

Atenţie pentru cei care pleacă din ţară de Paşti: 90% din curse au fost suspendate

FOTO Arhivă

Cei care vor să plece în afara ţării de Paşti sau să revină în ţară între 15 şi 17 aprilie trebuie să fie atenţi la orarul de circulaţie al transportului internaţional, dat fiind faptul că 90% din cursele internaţionale au fost suspendate în această perioadă.

Directorul Întreprinderii de Stat „Gările şi Staţiile Auto”, Ştefan Vieru, a declarat pentru IPN că au fost suspendate curse spre Iaşi, Bucureşti, Moscova, Sankt- Petersburg şi Odesa. Despre cursele suspendate şi cele active călătorii se pot informa accesând aplicaţiile de procurare online a biletelor. Recomandarea este să opteze pentru bilete tur-retur.
 
Şi o parte din cursele interne vor fi suspendate în prima jumătate a zilei de duminică. Majoritatea agenţilor transportatori au expediat scrisori la adresa Întreprinderii de Stat „Gările şi Staţiile Auto” în care au anunţat că nu vor fi efectuate mai multe curse pentru că nu există flux de pasageri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: