Arşi de vii într-o fabrică de vinuri din Tvardiţa

Arşi de vii într-o fabrică de vinuri din Tvardiţa

Victimele au suferit arsuri din cauza exploziei unei cisterne cu alcool etilic

Cei trei bărbaţi au fost arşi după ce o cisternă cu alcool etilic din incinta fabricii a explodat. Doi dintre ei au fost internaţi la Spitalul de Traumatologie şi Ortopedie din Chişinău, iar al treilea, care se află în stare mai gravă, e îngrijit de medicii

Doi bărbaţi în vârstă de 24 şi 52 de ani au fost internaţi cu arsuri de gradele doi şi trei la Spitalul de Traumatologie şi Ortopedie din Chişinău şi un al treilea, de 57 de ani, este internat în stare gravă la spitalul raional din Ceadîr-Lunga, după o explozie survenită ieri în incinta unei fabrici de vinuri din Tvardiţa, Taraclia. 

Potrivit celor doi muncitori internaţi în Capitală, incendiul a izbucnit de la o cisternă cu alcool etilic aflat sub presiune. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale victimei rămase la Ceadîr-Lunga, deoarece a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările