Ambasada României la Chişinău anunţă desfăşurarea concursului „George Enescu”

Ambasada României la Chişinău anunţă desfăşurarea concursului „George Enescu”

Concursul „George Enescu” este singura competiţie de muzică clasică din România recunoscută de Organizaţia Festivalurilor Internaţionale. FOTO: Arhiva Adevărul

Muzicieni din întreaga lume vor putea participa la Concursul Internaţional „George Enescu”, organizat în România. Ediţia a XV-a se va desfăşura în perioada 3-16 septembrie 2016. Concursul oferă oportunităţi de afirmare şi promovare tinerilor muzicieni. Anunţul a fost făcut de Ambasada României în Republica Moldova, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concursul „George Enescu” va avea loc la Ateneul Român şi la Universitatea de Muzică din Bucureşti. Patru secţiuni de concurs vor fi dedicate celor trei cele mai importante instrumente solistice, vioară, violoncel, pian, precum şi compoziţiei.
 
Concursul, afiliat Federaţiei Mondiale a Competiţiilor Muzicale Internaţionale, contribuie la consacrarea unor muzicieni de renume mondial şi oferă oportunităţi extraordinare de lansare în carieră şi de promovare pentru tinerii artişti.
 
Concursul „George Enescu” este singura competiţie de muzică clasică din România recunoscută de Organizaţia Festivalurilor Internaţionale şi una din cele mai provocatoare şi mai dificile pentru tinerii artişti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările