Alte două persoane au murit de COVID-19 în R. Moldova. Bilanţul deceselor a urcat la 15

Alte două persoane au murit de COVID-19 în R. Moldova. Bilanţul deceselor a urcat la 15

Încă două persoane au murit de COVID-19 în Republica Moldova. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, care a decedat la Institutul de Medicină Urgentă, fiind internat în stare gravă cu pneumonie bilaterală. De asemenea, bărbatul suferea de hipertensiune, diabet zaharat de gradul doi şi boală renală croniză. Într-un alt caz este vorba despre o femeie în vârstă de 71 de ani, din Făleşti. Pacienta suferea şi de cardiopatie şi infarct miocardic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul celor infectaţi cu COVID-19 în Republica Moldova continuă să crească alarmant. În total, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 752.

Până la ora actuală, 30 de pacienţi au fost vindecaţi, iar 15 persoane, printre care trei medici şi trei persoane din regiunea transnistreană, au decedat. 80 de pacienţi se află în stare gravă.

Situaţia este alarmantă în special în Soroca şi Ştefan Vodă, raioane aflate în carantină, unde în total au fost înregistrate 226 de cazuri de COVID-19. Nici Chişinăul nu stă mai bine la acest capitol - 264 de cazuri de COVID-19.

Bilanţul total al medicilor infectaţi cu COVID-19 în R. Moldova este de 215, dintre care jumătate sunt în Ştefan Vodă şi Soroca.

Din 752 de cazuri de COVID-19 confirmate în R. Moldova, în 98 de cazuri este vorba despre importul de COVID-19 (Italia, Marea Britanie, Franţa, Elveţia, Ucraina, Rusia, România, Germania, Belarus şi Cehia). În 654 de cazuri vorbim de transmitere locală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: