Alina Russu, despre acuzaţiile aduse de Maia Sandu: „Resping informaţia că sunt proprietar al unui site de ştiri”

Alina Russu, despre acuzaţiile aduse de Maia Sandu: „Resping informaţia că sunt proprietar al unui site de ştiri”

FOTO moldpres.md

Preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Alina Russu, dezminte informaţiile potrivit cărora ar avea vreo legătură cu vreun portar de ştiri din Moldova. Asta, după ce liderul PAS, Maia Sandu, a acuzat-o pe Russu că deţine un site, iar acesta ar fi difuzat ştirea despre migranţii sirieni care urmau să vină în Moldova, dacă Sandu ar fi ajuns preşedinte.

Ştiri pe aceeaşi temă

CEC a emis un comunicat de presă prin care dezminte acuzaţiile Maiei Sandu. Totodată, instituţia constată că în ultima perioada s-au intensificat încercările de a discredita Comisia, ajungându-se la atacuri personale la adresa şefei CEC, Alina Russu.

Russu califică declaraţiile făcute în mediul on-line, preluate şi eronat interpretate şi difuzate de unele instituţii mass-media.

„Resping informaţia privind faptul că sunt proprietar al unui site de ştiri (novostimoldova.ru). Nu am avut şi nici nu am nicio tangenţă cu acest portal informativ. Consider că acuzaţiile lansate reprezintă doar o retorică politică”, spune Alina Russu.

Ea a mai adăugat că regretă atitudinea neprofesionistă a instituţiilor-media care, în lipsa unei documentări de rigoare, dezinformează opinia publică, în încercarea de a denigra imaginea instituţiei electorale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările