UPDATE Alertă falsă cu bombă pe Aeroportul Chişinău

UPDATE Alertă falsă cu bombă pe Aeroportul Chişinău

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Aeroportul Internaţional Chişinău au fost alertaţi luni, 4 iulie, în jurul orei 7, despre o posibilă minare a Aeroportului.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 10.15 Poliţia de Frontieră a anunţat că alarma cu explozive s-a dovedit a fi falsă. În prezent, se întreprind toate măsurile de rigoare pentru a identifica şi reţine persoana care a ameninţat Aeroportul.
 
Imediat după primirea informaţiei, angajaţii Poliţiei de Frontieră au anunţat toate entităţile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate, la fel au fost mobilizate toate echipele de intervenţie ale serviciilor specializate ale MAI: IP Botanica, Departamentul Situaţii Excepţionale Serviciul Bomb-Tehnic şi altele. 
 
Concomitent, în baza mesajului primit, a fost creat un grup de documentare a situaţiei, format din ofiţerii de investigaţii şi ofiţeri de urmărire penală ai Poliţiei de Frontieră care au demarat acţiuni de identificare a celui care a semnalat existenţa explozivelor.
 
Toţi călătorii au fost evacuaţi din Aeroport pe durata verificărilor, în vederea securităţii acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările