„Adevărul” căutat la prima oră

 „Adevărul” căutat la prima oră

Mihai Ghimpu citeşte primul număr ”Adevărul”

Ediţia de Moldova a ziarului "Adevărul" a fost primită cu entuziasm de publicul moldovean. Cele 7.000 de exemplare au fost distribuite în chioșcurile din toată țara, iar unii au stat la coadă doar ca să cumpere primul număr.

În primul număr cititorii au aflat cum "Rusia şi Europa se joacă de-a Moldova". La rubrica Eveniment a fost publicat un articol despre capcanele întinse de taximetrişti. În prima ediţie a publicației a apărut și un supliment de sport.
Cristina Ilaşciuc, studentă, este unul din cititorii care au aşteptat cu nerăbdare lansarea. "Mi-a plăcut că toate informaţiie sunt scurte şi clare. Conţine tot ce mă interesează, inclusiv horoscopul ", spune Cristina.
"Este bine-structurat, dinamic şi are poze foarte frumoase " spune Nicolae Samoil, inginer din Criuleni, care a cumpărat ziarul la prima oră.
Cotidianul „Adevărul" va apărea de luni până vineri şi va fi distribuit în toate localităţile din Republica Moldova, la preţul de patru lei moldovenești. "Suntem siguri că cititorii "Adevărul" o să găsească în paginile ziarului cele mai importante subiecte a vieţii de zi cu zi", spune Ramona Ursu, Editor Coordonator.
În fiecare zi de luni, ziarul va conține un supliment de sport, iar vinerea, un supliment de opt pagini cu programe TV, divertisment şi timp liber.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările