Acte de identitate gratuite pentru victimele exploziei de pe Bulevardul Moscovei

Acte de identitate gratuite pentru victimele exploziei de pe Bulevardul Moscovei

FOTO dse.md

Agenţia Servicii Publice eliberează gratuit şi în regim de urgenţă acte de identitate victimelor exploziei din sectorul Râşcani al Capitalei. Sinistraţii se pot adresa la reprezentantul ASP care se află la locul tragediei sau la oficiul Agenţiei de pe strada Aleksandr Puşkin 42, intrarea de pe strada Alexandru cel Bun, birourile 102 şi 113, informează serviciul de presă al ASP.

De asemenea, dacă vor fi solicitări din partea persoanelor care nu se pot deplasa, Agenţia Servicii Publice va trimite la adresa indicată Oficiul mobil de documentare.

Menţionăm că până la această oră două persoane au depus cereri pentru eliberarea actelor de identitate.

Este vorba despre sora femeii internate în secţia reanimare, care a solicitat buletin de identitate pentru victimă şi certificat de naştere pentru copilul acesteia. Un alt bărbat, apartamentul căruia a fost distrus de explozie, a solicitat buletin de identitate. 

Amintim că patru persoane au murit în urma exploziei ce s-a produs în seara de sâmbătă, 6 octombrie, într-un apartament dintr-un bloc de pe Bulevardul Moscovei din Chişinău. Deflagraţia a afectat grav trei apartamente, bunurile fiind distruse, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Explozia s-ar fi produs din cauza unei butelii de gaz. Blocul locativ nu era contectat la reţeaua centrală de gaz, iar unii locatari utilizau buteliile de gaz în apartamente.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: