Accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor va fi limitat din 2 mai

Accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor va fi limitat din 2 mai

FOTO IPN

Din data de 2 mai, va fi limitat accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor din capitală. Primăria municipiului Chişinău precizează într-un comunicat de presă că măsura se aplică în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare în contextul aproprierii sărbătorii Paştile Blajinilor, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

De miercuri, 2 mai, va fi limitat accesul pe teritoriul Cimitirului „Sfântul Lazăr” din strada Doina, iar din 3 mai – pe teritoriul Cimitirului „Central” din strada Alexei Mateevici, Cimitirul „Catolic” din strada Trandafirilor, Cimitirul „Sfânta Treime” din Şoseaua Munceşti, Cimitirul „Sculeni” din stradela Călăraşi şi Cimitirul „Ştefan Ciobanu” din str. Decembriştilor.

Cei care vor merge în aceste zile la cimitire pentru a îngriji mormintele sunt îndemnaţi să respecte regulile privind restricţiile impuse circulaţiei transportului privat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: