A fost condamnat la 18 ani de puşcărie după ce şi-a ucis fiica vitregă, sub ochii mamei plecate la muncă în Italia

A fost condamnat la 18 ani de puşcărie după ce şi-a ucis fiica vitregă, sub ochii mamei plecate la muncă în Italia

Criminalul are de ispăşit 18 ani după gratii Foto: Adevărul

Bărbatul de 35 de ani din raionul Cantemir care în primăvara anului trecut şi-a ucis fiica vitregă în timp ce vorbea cu soţia lui pe Skype a fost condamnat la 18 ani de puşcărie într-un penitenciar de tip închis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii care s-au ocupat de acest caz au anunţat că vor contesta decizia instanţei fiindcă, pentru omor intenţionat săvârşit cu cruzime, au cerut o condamnare de 30 de ani de detenţie.

Crima a avut loc în seara zilei de 13 mai 2013, în satul Leca din raionul Cantemir, când făptaşul s-a certat cu soţia lui plecată în Italia, pe Skype, în timpul unei crize de gelozie. Acesta şi-a ameninţat soţia că dacă nu revine acasă îi va ucide fiica.

Apoi a lovit-o pe fetiţa de 7 ani cu un topor şi o şurubelniţă. Copilul a murit pe loc din cauza leziunilor grave suferite, totul sub ochii îngroziţi ai mamei lui, care a văzut oribila scenă online.

La câteva minute după comiterea acestei crime vinovatul a încercat să-şi ia viaţa, însă a fost salvat de medici. Acum acesta se află în arest.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările