Şoferiţa care a provocat accidentul rutier de la Buiucani a murit

Şoferiţa care a provocat accidentul rutier de la Buiucani a murit

Tânăra de 34 de ani, aflată în stare de ebrietate la volanul unui Porsche Cayenne, care a trecut pe roşu şi s-a izbit de un troleibuz, pe strada Alba Iulia din Chişinău, nu a mai putut fi salvată de medici. Aceasta s-a stins la spital în dimineaţa zilei de marţi, 8 octombrie.

Amintim că, potrivit Poliţiei, şoferiţa avea permis de conducere suspendat, în urma multiplelor încălcări ale regulilor de circulaţie comise anterior.

Poliţia a comunicat că femeia avea 43 de procese verbale contravenţionale şi cinci procese penale pentru multiple încălcări, precum conducerea autovehiculului în stare de ebrietate, conducerea maşinii fără permis de conducere, convorbiri la telefon în timpul aflării la volan, lipsa cuplării centurii de siguranţă, depăşirea limitei de viteză, încălcarea semnelor de circulaţie rutieră etc.
 
Mai mult, şoferiţa a stat şase luni după gratii în cadrul unuia dintre aceste dosare penale.
 
Reprezentanţii Poliţiei au subliniat că autovehiculul ar fi fost condus cu 130 de kilometri pe oră la momentul impactului cu troleibuzul. 
 
Şoferiţa a ajuns în stare extrem de gravă la spital, iar pasagerul care se afla în maşina ei a murit pe loc, fiind vorba despre un bărbat de 35 de ani. Alte 25 de persoane, pasageri ai troleibuzului, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: