ŞOCANT Mama Larisei Mocreac a confirmat că Anatolie Tofan, consilier comunist, i-a omorât fiica

ŞOCANT Mama Larisei Mocreac a confirmat că Anatolie Tofan, consilier comunist, i-a omorât fiica

Elena Mocreac

Elena Mocreac, mama fetiţei despre care liberalul Oleg Cernei a spus că a fost violată şi omorâtă de către Anatolie Tofan, consilier comunist în Consiliul Municipal Chişinău, a apărut, astăzi în faţa presei şi a confirmat că acesta i-a omorât copila.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În acea zi, sora lui Anatol Tofan a chemat-o în ospeție pe Larisa. Băiatul a închis-o în casă și a violat-o. După ce ea l-a ameninţat că va povesti părinţilor, a înjunghiat-o în inimă cu un cuţit de bucătărie și a îngropat-o în grădină. Am găsit-o abia peste șase zile moartă", a spus Elena Mocreac. „E un criminal, un bandit și trebuie să stea la pușcărie, dar nu la Primărie", a adăugat femeia.

Dorin Chirtoacă a prezentat presei un certificat de la judecătorie prin care se confirmă că Anatolie Tofan a fost condamnat pentru omor şi fişa personală care conţinea şi poza condamnatului.


Consilierul PCRM a respins acuzațiile. „Sunt niște minciuni. Voi acţiona în judecată persoanele care au răspândit această informaţie", a declarat Anatolie Tofan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: