Şedinţa în dosarul Şor, din nou amânată. Nu s-au prezentat avocaţii

Şedinţa în dosarul Şor, din nou amânată. Nu s-au prezentat avocaţii

Şedinţa de judecată în dosarul de condamnare a fostului preşedinte al Consiliului de Administraţie al Băncii de Economii, Ilan Şor, programată pentru 4 decembrie, a fost amânată. Curtea de Apel Cahul precizează că nu s-au prezentat avocaţii. Examinarea cauzei a fost amânată pentru 10 decembrie, ora 14.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contactat de IPN, avocatul Denis Calaida a declarat că s-a aflat în contact cu un coleg confirmat cu COVID-19, de aceea a intrat în autoizolare. Apărătorii, cel mai probabil, nu se vor putea prezenta nici la şedinţa următoare.

În iunie 2017, Ilan Şor a fost condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru cauzarea de prejudicii statului prin înşelăciune şi abuz de încredere. Sentinţa a fost atacată în instanţa de apel. În iunie 2019, Ilan Şor a dispărut din spaţiul public. Organele de drept i-au intentat dosar penal pentru părăsire ilegală a ţării. Pe 15 august 2019, Ilan Şor a fost lipsit de imunitate parlamentară.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările