Şapte secretari generali de stat au promovat concursul pentru ocuparea funcţiilor publice

Şapte secretari generali de stat au promovat concursul pentru ocuparea funcţiilor publice

Comisia pentru organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a funcţiilor publice de conducere de nivel superior a selectat şapte secretari generali de stat în cadrul ministerelor,în urma interviurilor susţinute de cei 44 de candidaţi admişi la această probă. Interviurile au fost desfăşurate în perioada 16 – 17 octombrie, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Guvernului.

Câştigătorii concursului pentru funcţia de secretar general de stat în cadrul ministerelor sunt: Radu Burduja - Ministerul Apărării, Boris Gîlca - Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Anatolie Munteanu - Ministerul Justiţiei, Mihail Căpăţână - Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Igor Şarov - Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Iulia Iabanji-Costin - Ministerul Economiei şi Infrastructurii, Iurie  Uşurelu - Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.
 
De asemenea, Comisia a examinat dosarele depuse la concursul pentru funcţiile de secretar de stat în cadrul ministerelor şi a prelungit termenul pentru depunerea dosarelor la funcţia de secretar general de stat în cadrul Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Finanţelor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: