Început de an tragic la Anenii Noi. Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un incendiu

Început de an tragic la Anenii Noi. Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un incendiu

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii şi pompierii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI au intervenit în 31 situaţii de urgenţă. Potrivit IGSU, în dimineaţa de 1 ianuarie 2019, un incendiu a răpit viaţa unui bărbat de 56 de ani din localitatea Rezeni, raionul Anenii Noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 02.52. La faţa locului au fost alertaţi pompierii care în procesul de lichidare a focului au depistat într-o odaie cadavrul carbonizat al proprietarului. Incendiul a mistuit bunurile materiale din interiorul unei camere. Circumstanţele şi cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior. 

Tot în noaptea dintre ani o femeie în vărstă de 44 de ani şi fetiţa acesteia de doar un an s-au intoxicat cu cu monoxid de carbon emanat de la aragazul din casa de locuit. Cazul a avut loc într-o gospodărie din municipiul Comrat UTA Găgăuzia. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. La moment mama şi fica sunt monitorizate de medici. Circumstanţele incidentului urmează a fi stabilite ulterior.  

Potrivit IGSU pentru intervenţii şi prevenirea situaţiilor de risc în servantul de luptă a Inspectoratului au fost mobilizate 150 autospeciale de intervenţie, iar 500 de salvatori şi pompieri au lucrat 24 de ore pentru menţinerea siguranţei cetăţenilor în situaţii de risc. În caz de urgenţe, oamenii sunt îndemnaţi să apeleze Serviciul Unic 112.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările