Încep iarmaroacele şcolare

Încep iarmaroacele şcolare

FOTO IPN

Din 10 august şi până pe 10 septembrie, în sectorul Centru al capitalei, în perimetrul pieţei „Extremum” din strada Ismail, 94, zilnic, între orele 08.00 şi 20.00, va fi deschis un iarmaroc şcolar, transmite IPN. Lilian Ignatiuc, angajat al Preturii sectorului Centru, a comunicat  că deocamdată la târg şi-au anunţat participarea cinci agenţi economici, însă numărul acestora ar putea creşte.

Responsabili de la Pretura sectorului Râşcani au informat că în acest an nu vor organiza un târg şcolar, întrucât nu au parvenit cereri în acest sens de la agenţi economici. Nici în sectorul Botanica nu este planificată deschiderea unui iarmaroc şcolar. La Ciocana şi Buicani, cel mai probabil, vor fi, dar mai aproape de şcoală.

Totodată, în perioada 15 august-2 septembrie, la Moldexpo, se va desfăşura ediţia a VI-a a târgului de articole pentru şcoală „School Fair”. La târg vor participa peste 100 de agenţi economici carte se vor întrece în branduri de papetărie, birotică, uniforme şcolare, articole vestimentare şi încălţăminte. Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 şi 18.00.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: