Încă trei gravide au fost internate cu COVID-19 în Republica Moldova

Încă trei gravide au fost internate cu COVID-19 în Republica Moldova

Încă trei gravide au fost confirmate cu COVID-19. În total, la Maternitatea nr. 2 din Chişinău sunt internate şase femei însărcinate, care au noul tip de coronavirus. Ministra Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că trei paciente sunt de gravitate medie, iar în cazul a altor trei starea de sănătate este satisfăcătoare, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viorica Dumbrăveanu a menţionat că în stare gravă sunt 26 de pacienţi, din cei 125, care sunt la tratament la Spitalul de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă”. La Spitalul Clinic Republican, din cei 15 pacienţi cu COVID-19, 11 înregistrează evoluţie gravă.

Până acum, în Republica Moldova au fost confirmate 353 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. 73 sunt de import. Alte 280 de cazuri sunt cu transmitere locală.

La nivel mondial, până pe 1 aprilie au fost raportate 859 de mii de cazuri de COVID-19 şi peste 42 de mii de decese, cele mai multe fiind în Europa. În Republica Moldova virusul a provocat patru decese, inclusiv unul în regiunea transnistreană. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: