Încă două persoane au murit de COVID-19 în Republica Moldova

Încă două persoane au murit de COVID-19 în Republica Moldova

Încă două persoane au murit de COVID-19 în Republica Moldova pe parcursul zilei de sâmbătă, 4 aprilie. Este vorba despre două femei din Chişinău, în vârstă de 65 şi, respectiv, 57 de ani. Toto sâmbătă, şi-a pierdut viaţa o tânără de 27 de ani din Tiraspol şi un bărbat de 79 de ani din Chişinău. Bilanţul total al deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la 12.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul celor infectaţi cu COVID-19 în Republica Moldova continuă să crească alarmant. Pe parcursul zilei de sâmbătă, 4 aprilie, au fost confirmate alte 161 cazuri de infectare cu coronavirus, din 681 probe procesate. În total, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 752.

Situaţia este alarmantă în special în Soroca şi Ştefan Vodă, raioane aflate în carantină, unde în total au fost înregistrate 226 de cazuri de COVID-19. Nici Chişinăul nu stă mai bine la acest capitol - 264 de cazuri de COVID-19.

Bilanţul total al medicilor infectaţi cu COVID-19 în R. Moldova este de 215, dintre care jumătate sunt în Ştefan Vodă şi Soroca.

De menţionat că, până la ora actuală, 27 de pacienţi au fost vindecaţi, iar douăsprezece persoane, printre care doi medici şi trei persoane din regiunea transnistreană, au decedat.

Din 752 de cazuri de COVID-19 confirmate în R. Moldova, în 100 de cazuri este vorba despre importul de COVID-19 (Italia, Marea Britanie, Franţa, Elveţia, Ucraina, Rusia, România, Germania, Belarus şi Cehia). În 652 de cazuri vorbim de transmitere locală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: