Încă o alertă falsă cu bombă la Aeroportul Internaţional Chişinău

Încă o alertă falsă cu bombă la Aeroportul Internaţional Chişinău

Încă o alertă falsă cu bombă la Aeroportul Internaţional Chişinău: o persoană a trimis în seara zilei de luni, 4 iulie, la poliţiştii de frontieră o scrisoare electronică prin care se anunţă că aeroportul este minat şi se solicită despăgubiri financiare. Serviciile de intervenţie au făcut verificări şi nu au depistat nimic suspect, se menţionează într-un comunicat de presă, citat de IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Poliţiei de Frontieră, informaţia a parvenit în jurul orei 20:35, operativ fiind întreprinse toate măsurile necesare. Toţi membrii personalului Aeroportului Internaţional Chişinău şi călătorii care se aflau în clădire au fost evacuaţi. Procedura de înregistrare a pasagerilor a fost temporar stopată, ceea ce înseamnă că unele curse au fost efectuate cu întârzieri. La momentul actual, Aeroportul şi-a reluat activitatea în regim normal. Aceasta este a doua alertă cu bombă anunţată la Aeroport pe parcursul zilei de luni. Informaţia despre prima alertă a fost recepţionată luni dimineaţa, în jurul orei 7:30. Aceasta de asemenea s-a dovedit a fi falsă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările