220 de moldoveni, blocaţi pe Aeroportul din Paris după ce avionul nu a mai sosit. Ion Chicu: Oamenii au fost induşi în eroare de escroci

220 de moldoveni, blocaţi pe Aeroportul din Paris după ce avionul nu a mai sosit. Ion Chicu: Oamenii au fost induşi în eroare de escroci

220 de moldoveni au rămas blocaţi pe Aeroportul din Paris luni, 30 martie, după ce aeronava cu care aceştia urmau să ajungă în R. Moldova nu a mai sosit. Cetăţenii au făcut scandal, indignaţi că au achitat preţul biletelor, însă nu pot ajunge acasă. Premierul Ion Chicu a declarat că Chişinăul nu a autorizat un asemenea zbor, iar oamenii au fost duşi în eroare de unii politicieni, care le-ar fi spus acestora că un charter este gata să-i preia.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vă rugăm să manifestaţi maximă atenţie atunci când procuraţi tichete avia pentru cursele charter. Nu procuraţi tichete la curse charter, înainte ca zborurile respective să fie autorizate de Comisia Situaţii Excepţionale. Astăzi, în jur de 220 persoane au fost induse în eroare de escroci, inclusiv politici, minţindu-i că e autorizat un zbor de la Paris. CSE a autorizat zborul pentru mâine, iar escrocii intenţionat au adunat oamenii în aeroport astăzi, ca să-şi bată joc de ei. În mintea lor bolnavă, aceşti escroci cred că câştigă capital politic prin asemenea provocări., a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook.

Premierul a îndemnat cetăţenii să nu vină la aeroporturi, înainte de a se convinge că zborul este autorizat.

Pentru următoarele zile sunt autorizate rutele charter:

- AIR SERVICE LIEGE, din 31 martie 2020, LONDON-CHISINAU- ANTWERPEN;

- AIR MOLDOVA, din 31 martie 2020, CHIŞINĂU – PARIS (CDG) – CHIŞINĂU;

- AIR MOLDOVA, din 02 aprilie 2020, CHIŞINĂU – PARIS (CDG) – CHIŞINĂU;

- FLYONE, din 03 aprilie 2020, CHIŞINĂU – PRAGA - CHIŞINĂU;

- AIR MOLDOVA, din 04 aprilie 2020, CHIŞINĂU – LONDRA (STANSTED) - CHIŞINĂU;

- FLYONE, din 05 aprilie 2020, CHIŞINĂU – VERONA - CHIŞINĂU.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: