16 persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe traseul Bălţi-Chişinău

16 persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe traseul Bălţi-Chişinău

Un microbuz care transporta persoane la muncă în raionul Străşeni s-a răsturnat după ce s-a ciocnit lateral cu un automobil care efectua o manevră neregulamentar. În urma accidentului produs în această dimineaţă, 9 octombrie, pe traseul Bălţi-Chişinău, 16 persoane din microbuz au fost transportate la spital.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, a declarat pentru IPN că, în localitatea Cucioaia Nouă din raionul Teleneşti, un bărbat în vârstă de 63 de ani, conducând un automobil de model Mercedes ML, fără a se asigura, a efectuat manevra de întoarcere într-un loc interzis, pe linie îngustă continuă. Acesta a fost tamponat lateral, pe partea dreaptă, de către un microbuz, condus de un bărbat de 57 de ani.

În urma accidentului rutier, 16 persoane din microbuz au fost transportaţi la spitalul raional cu diferite leziuni corporale.

Un alt accident grav s-a produs noaptea trecută în apropiere de localitatea Beşalma din UTA Găgăuzia. Un tânăr de 29 de ani a pierdut controlul volanului, maşina a derapat în şanţ, s-a lovit într-un copac şi s-a răsturnat. În urma impactului, şi-au pierdut viaţa atât şoferul, cât şi un bărbat de 42 de ani, pasager pe bancheta din faţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: