Zălăuanii iau cu asalt Caravana "Adevărul"

Peste 600 de volume din colecţiile de cărţi şi filme apărute împreună cu ziarul "Adevărul" s-au vândut la Zalău, în doar o zi şi jumătate. Rulota va mai staţiona în centrul Zalăului până la ora 18.00. Grăbiţi-vă dacă doriţi să vă completaţi colecţiile!

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai sunt doar câteva ore până când Caravana "Adevărul" va părăsi Zalăul. Timp de două zile, cărţile Adevărul din coleţiile "100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", "Disney" pentru copii şi cele de filme s-au vândut "ca pâinea caldă" la Zalău. Preţul de vânzare pentru un volum este de 10,9 lei, respectiv 11,9 lei pentru cărţile pentru copii.

Se pare că la Zalău sunt foarte mulţi iubitori de carte, motiv pentru care caravana "Adevărul" le-a oferit posibilitatea să-şi reîntregească colecţiile. 
Un cuplu de tineri au cumpărat azi 30 de numere care îi lipseau din colecţie. "Sunt multe luate odată, dar arată frumos în bibliotecă, sunt cărţi foarte bune la un preţ mic şi vreau să le avem pe toate. Dacă nu o să reuşim să le şi citim, le-or citi copiii", ne-a mărturisit, Călin Creuţ, de profesie economist.

"Copiiilor le place foarte mult cărţile Disney. Fetiţa cea mică are doi ani şi ştie toate animalele din cărţile cumpărate până acum", ne-a mai spus o mămică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările