VIDEO Scene scandaloase la Zalău. Cum se debarasează un muncitor de molozul de pe bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorul arunca molozul de pe bloc FOTO Captură video Morza Ionuţ
Muncitorul arunca molozul de pe bloc FOTO Captură video Morza Ionuţ

Fără să ţină cont că în zonă se aflau mai multe persoane, printre care şi copii, precum şi mai multe maşini parcate, unul dintre muncitorii de pe bloc goleşte găleţile pline cu moloz în camionul aflat în parcare.

Scene scandaloase au fost surprinse de un zălăuan în apropierea unui bloc de locuinţe, unde, o echipă de muncitori lucra la repararea acoperişului. Totul s-a petrecut vineri după-masa, într-un cartier din municipiul Zalău, unde, fără să ţină cont de pericolele la care îi expune pe cei din jur, unul dintre muncitor a început să arunce resturile rezultate din demolarea acoperişului distrus de furtuna din 28 mai. În imaginile filmate de către zălăuanul şocat de modul de acţiune al bărbatului, se vede cum acesta, cocoţat pe acoperişul blocului cu patru etaje, aruncă găleată după găleată, molozul prăbuşindu-se într-un camion amplasat strategic, lângă imobil.
Asta în ciuda faptului că în zonă se aflau mai multe persoane, printre care şi copii, precum şi mai multe maşina parcate în apropierea camionului.

Filmarea a fost postată pe reţelele de socializare şi a stârnit revolta internauţilor. "Mergeti la Primărie şi arătaţi filmuleţul sau trebuia sa chemati poliţia! Dacă vă cadea o cărămidă în cap de acolo, adios!, "Să vină Protecţia muncii, să vadă ce lucrare fac! Ruşineeee!", au fost câteva dintre reacţii.

Citiţi şi:

VIDEO UPDATE Furt filmat într-un magazin din Zalău. Un tânăr a fost surprins în timp ce golea rafturile cu ţigări

VIDEO Un bărbat a filmat „remorca viitorului“ pe o şosea din Zalău. Cum s-a gândit un şofer să circule pe stradă

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite