VIDEO Reacţia femeii de etnie romă bătute cu bestialitate în autogara din Zalău: „M-a lovit până s-a rupt coada de mătură şi mi-am scăpat copilul pe jos“

VIDEO Reacţia femeii de etnie romă bătute cu bestialitate în autogara din Zalău: „M-a lovit până s-a rupt coada de mătură şi mi-am scăpat copilul pe jos“

Florica Moldovan a fost bătuttă cu o coadă de mătură în autogara din Zalău

Femeia de etnie romă bătută cu bestialitate de un bărbat în autogara din Zalău revine în actualitate cu explicaţii despre agresiunea care a avut loc în urmă cu o aproape o lună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fameia care obişnuieşte să apeleze la mila publică a fost snopită în bătaie de un bărbat în autogara unei firme de transport din municipiul Zalău. 
 
Membrii comunităţii ”Areşel”, care susţine drepturile romilor, au căutat-o pe femeie, care se numeşte Florica Moldovan, pentru a-i acorda sprijin. ”Am vrut să merg acasă şi şoferul acela s-a apucat şi m-a luat la bătaie. Am mers în autogară pentru a ajunge la Şimleu. M-am urcat în microbuz şi el z zis să nu mă urcă că e a lui privată. După aia a sărit şi m-a înjurat de mamă şi l-am întrebat de ce mă înjură. M-am dat jos, dar a venit după mine cu coada aia de mătură. M-a lovit până s-a rupt coada aia de mătură şi mi-am scăpat copilul pe jos. Şi pe copil l-a lovit de două ori”, a spus Florica Moldovan. Membrii comunităţii Areşel susţin că îi vor oferi asistenţă juridică femeii agresate.
 
Agresiunea a fost filmată de către nişte trecători, fără ca vreunul să intervină, apoi postată pe reţelele de socializare. În filmare se vede cum bărbatul, care s-ar părea că este angajat al firmei de transport, îşi face apariţia înarmat cu un mop şi apoi începe să o lovească cu sete pe femea care purta în braţe un bebeluş, ignorând ţipetele acesteia. Totul în faţa pasagerilor indiferenţi şi sub privirile îngrozite ale unui alt minor, care pare să o însoţească pe femeie. Una dintre lovituri îl nimereşte pe copilul din braţe, însă agresorul continuă să o bată până când coada mopului se rupe.

 
Video-ul a stârnit reacţii diverse în rândul internauţilor. În timp ce unii se arată revoltaţi de violenţa de care dă dovadă bărbatul, alţii o ironizează şi o acuză pe femeie pentru faptul că îşi foloseşte odrasla ca scut, dar şi pentru că cerşeşte. Reprezentanţii companiei la care lucrează şoferul au anunţat că angajatul a fost suspendat din funcţie şi că urmează să fie cercetat disciplinar.
 
"În urma incidentului din Autogara Internaţională Tur Cento Trans Zalău, din seara zilei de 25.04.2019, conducerea societăţii a decis convocarea Comisiei Interne Disciplinare, conducătorul auto urmând a fi suspendat din funcţie până la clarificarea tuturor aspectelor. Conducerea Tur Cento Trans dezaprobă astfel de manifestări asigurând persoanele interesate ca se vor dispune toate măsurile cuvenite în acest caz", se arată în mesaj.
 
Femeia de 25 de ani din localitatea sălăjeană Cuceu, a făcut plângere penală la Poliţie. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: