VIDEO Momentul care a stârnit zâmbete în timpul vizitei premierului la Zalău. Reacţia unei femei când Dăncilă îi cere numărul de telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflate într-o vizită de lucru la Zalău, premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, au vizitat şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. La intrare, cele două au fost abordate de câteva persoane nemulţumite de veniturile pe care le încasează.

În timp ce se îndrepta spre intrarea Spitalului Judeţean, premierul s-a oprit pentru a afla nemulţumirile unui bărbat care a huiduit-o. O femeie a profitat de moment pentru a se plânge primului-ministru de pensia de 650 de lei pe care o încasează, după 15 ani lucraţi în industria uşoară, subliniind că nu i s-a acordat dreptul la grupă de muncă.

"Rămâneţi să vă noteze cineva. Aveţi un număr de telefon? Daţi-mi-l", i-a răspuns Dăncilă, moment în care femeia şi-a scos telefonul din buzunar şi i l-a pus premierului în mână, stârnind zâmbetele celor prezenţi.

"Nu telefonul, numărul", spune râzând ministrul Sănătăţii.

Femeia a lămurit, însă, situaţia creată, explicând că numărul era notat pe spatele aparatului.
"Să ştiţi că noi avem toată deschiderea să rezolvăm lucrurile, dar cred că dialogul este cel mai important", i-a replicat Viorica Dăncilă.

Citiţi şi:

Dăncilă, primită la Zalău cu huiduieli, coroane şi un dicţionar. Premierul: „Întâlnim aceiaşi oameni în mai multe locuri. Sunt aşa de uşor de cumpărat?“

Liviu Dragnea, către vicepremierul Ungariei: „Autonomia care va fi la Teleorman va fi şi în Harghita şi în Covasna“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite