VIDEO Imagini şocante. Adolescentă umilită şi bătută crunt de patru prietene. „Ai tupeu să te ridici? Mai ai?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaia a fost filmată cu telefonul mobil FOTO Captură video Anamaria Sabău
Bătaia a fost filmată cu telefonul mobil FOTO Captură video Anamaria Sabău

Poliţiştii s-au autosesizat după ce scenele de violenţă au fost publicate pe reţelele de socializare şi le-au identificate pe cele patru agresoare.

Scenele şocante au fost filmate în 23 aprilie, în municipiul Zalău, însă au ajuns în atenţia poliţiştilor după o săptămână, după ce au fost distribuite pe Facebook.

În imaginile de o violenţă extremă, filmate cu telefonul mobil apar mai multe adolescente care mai întâi se amuză pe seama unei tinere, apoi încep să o agreseze, lovind-o cu pumnii şi picioarele şi trăgând-o de păr. Victima încearcă să se apere, însă este pusă la pământ de către agresoarele sale şi lovită în continuare. În tot acest timp, de pe margine, se aud vocile unor băieţi care încurajează bătaia, distrându-se.

Enervată de faptul că victima a ripostat, una dintre agresoare o loveşte cu ură cu piciorul în burtă şi cu palma peste cap, urlând: "Dai în mine? Tu ştii cine sunt eu? Mă tragi tu pe mine de păr? Ai tupeu să te ridici? Mai ai?"

Adolescenta bătută nu a povestit nimic din cele întâmplate părinţilor, însă în 30 aprilie, filmarea a ajuns în spaţiul online. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi le-au identificat atât pe victimă, în persoana unei tinere de 16 ani din Zalău, precum şi pe agresoare: patru adolescente, tot din Zalău. Alături de acestea, la întreaga scenă au fost prezenţi şi trei băieţi, toţi din municipiu.

Victima a depus plângere la poliţie, în prezenţa tatălui, iar oamenii legii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi stabilit şi mobilul infracţiunii. 

De asemenea, pentru nerespectarea ordonanţelor militare, persoanele implicate au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 14.000 de lei.

Citiţi şi:

Fată de 16 ani bătută şi violată în plină stradă „la comanda“ unei copile de 13 ani. Cum a declanşat o fetiţă un caz de o violenţă extremă

VIDEO Femeie cu bebeluş în braţe, bătută cu bestialitate în autogară. Una dintre lovituri îl nimereşte pe copil

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite