Un tânăr a descoperit cadavrul mamei sale pe un câmp. Femeia îşi petrecuse noaptea sub cerul liber

Un tânăr a descoperit cadavrul mamei sale pe un câmp. Femeia îşi petrecuse noaptea sub cerul liber

Necropsia va stabili cauzele morţii FOTO Arhivă

Macabra descoperire a fost făcută de către fiul femeii, care nu a putut oferi prea multe informaţii anchetatorilor întrucât era în stare avansată de ebrietate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul unei femei de 51 de ani a fost descoperit luni, 11 februarie, pe un câmp de la marginea municipiului, de către fiul acesteia. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost cel care i-a alertat pe poliţişti, însă când oamenii legii au ajuns la faţa locului, nu au putut să afle prea multe de la el, întrucât se afla într-o stare avansată de ebrietate.
"Luni, 11 februarie, la ora 17.20, Poliţia a fost sesizată despre faptul că pe un câmp din cartierul Dumbrava Nord a fost găsită decedată o femeie de 51 de ani din Românaşi", ne-au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Surse din cadrul anchetei susţin că femeia şi fiul ei au înnoptat sub cerul liber şi obişnuiau să consume alcool. Aceleaşi surse au mai declarat că trupul femeii prezenta arsuri în zona picioarelor şi a spatelui. Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Mai puteţi citi:

Om al străzii ucis într-o agresiune. Un adolescent i-a luat viaţa cu un ciob de sticlă

Mamă a doi copii, acuzată că l-a ucis pe al treilea. Cadavrul în putrefacţie a fost găsit de un câine

citeste totul despre: