Un român adoptat în Norvegia îşi caută familia pe Facebook: „Ajutaţi-mă să îmi îndeplinesc acest mare vis“

Un român adoptat în Norvegia îşi caută familia pe Facebook: „Ajutaţi-mă să îmi îndeplinesc acest mare vis“

Imre s-a născut în Şimleu Silvaniei FOTO The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României

Un român în vârstă de 26 de ani, adoptat pe când avea doar doi ani de un cuplu din Norvegia, îşi caută familia biologică.

Csilliag Imre, un tânăr de 26 de ani originar din Şimleu Silvaniei, a făcut un apel prin intermediul paginii de Facebook "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României" pentru a obţine informaţii care să-l ajute să-şi găsească rudele. Tânărul a fost adoptat la vârsta de doi ani, din Orfelinatul Cehu Silvaniei - în prezent Complexul de Servicii Sociale - de către o familie de norvegieni.

"SALUTĂRI DIN NORVEGIA!!
M-am numit CSILLIAG IMRE, născut pe data de 2 Octombrie 1992 în oraşul ŞIMLEUL SILVANIEI, Judeţul SĂLAJ, România. La vârsta de 2 ani am fost adoptat de la Orfelinatul Cehu Silvaniei de către o familie foarte bună şi iubitoare din Oslo, Norvegia.
Doresc foarte mult să îmi găsesc familia biologică. Pe mama mea o chema CSILLIAG MARIA. Aveam un frate mai mare cu doi ani decât mine dar nu ştiu sigur dacă el a rămas în familia noastră sau a ajuns la fel în adopţie internaţională. Numele lui era CSILLIAG FRANCISC. În Norvegia am o sora adoptată tot din România de părinţii noştri norvegieni. Cu ceva timp în urmă, familia ei biologică a fost găsită aici prin intermediul acestei comunităţi. Sper din tot sufletul să fiu şi eu tot aşa de norocos! Vă rog foarte mult să mă ajutaţi şi pe mine de a-mi îndeplini acest mare vis, găsirea familiei mele"
, a scris Imre în mesajul postat pe pagina de Facebook.

"The never forgotten Romanian children - Copiii români care nu au fost uitaţi niciodată” este un proiect în social media creat la începutul anului 2015, cu scopul de a ajuta reîntregirea familiilor despărţite la scurt timp după Revoluţia din 1989, într-o perioadă în care adoptarea copiilor români de către străini era un fenomen.

Mai puteţi citi:

Copiii niciodată uitaţi ai României: O tânără adoptată în SUA îşi caută mama biologică

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: