Un important retailer face 200 de angajări în Sălaj. Ce posturi sunt scoase la concurs şi ce beneficii oferă compania

Un important retailer face 200 de angajări în Sălaj. Ce posturi sunt scoase la concurs şi ce beneficii oferă compania

Hipermarketul caută 200 de persoane FOTO Arhivă

Aproape jumătate din oferta de pe piaţa muncii din Sălaj o reprezintă locurile de muncă scoase la concurs de către celebrul lanţ de hipermarketuri.

Cel mai mare angajator din această perioadă este hypermarketul Carrefour, care va funcţiona în incinta mall-ului ce se construieşte în această perioadă pe locul fostei fabrici IAIFO din Zalău. Retailerul francez a anunţat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj că are nevoie de 200 de salariaţi. Pentru viitorul hipermarket caută 90 de lucrători comerciali, 44 de casieri, dar şi măcelari, brutari, pizzeri, preparatori peşte, patiseri, asistenţi vânzări, ambalatori, lucrători întreţinere sau operatori recepţie clienţi.

Candidaţilor li se cer studii medii, un an vechime şi, după caz, certificat de calificare. Pe lângă salariul lunar, angajatorul oferă asigurare medicală privată, tichete de masă, cupoane de magazine de Paşti şi Crăciun, ajutor de transport, prime de vacantă şi fidelitate şi cursuri de formare şi dezvoltare, potrivit anunţurilor postate pe site-ul companiei.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Un gigant al industriei româneşti a fost demolat. În locul fabricii va fi ridicat primul mall din Zalău

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: