Un copil a rămas fără un dinte după ce a dat de o piatră în felia de pâine

Un copil a rămas fără un dinte după ce a dat de o piatră în felia de pâine

Pâinea este fabricată de o societate comercială din Carei

Un băiat din Zalău a rămas fără  un dinte după ce a muşcat dintr-o felie de pâine. Părinţii acestuia au descoperit  în pâinea cumpărată de la un magazin din municipiu, o piatră de aproximativ doi centrimetri  lungime. Din câte  se pare este vorba despre un sortiment de pâine produs de o scocietate comercială cu sediul în Carei.

Ştiri pe aceeaşi temă

O famile din Zalău a  găsit în pâinea cumpărată de la un magazin o bucată de piatră de  doi centrimetri. Băiatul lor a muşcat dintr-o felie  şi... ghinion şi-a rupt dintele. Imediat, părinţii băiatului s-au prezentat cu pâinea  la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Sălaj pentru a depune plângere, după care l-au dus  pe băiat la stomatolog. Claudiu Silaghi, director executiv al CJPC Sălaj ne-a informat că la sediul instituţiei din Zalău a fost depusă o plângere.„S-au prezentat la noi, cu pâinea şi cu corpul delict. Întrucât firma producătoare  îşi are sediul în raza judeţului  Satu Mare am trimis spre soluţionare plângerea la colegii noştrii”, a spus  Silaghi. Potrivit acestuia, din primele cercetări a reieşit faptul că  în pâine nu se afla o piatră ci o bucăţică de cărămidă din căptuşeală cuptorului. Părinţii băiatului solicită societăţii producătoare de pâine contravaloarea lucrărilor dentare. Comisarii CJPC Satu Mare au amendat firma cu 15.000 de lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările