UDMR a găsit un înlocuitor pentru subprefectul demisionar. Cine ar putea prelua fotoliul rămas vacant

UDMR a găsit un înlocuitor pentru subprefectul demisionar. Cine ar putea prelua fotoliul rămas vacant

Vegh Alexandru şi Vasvari Robert FOTO Adevărul

La doar câteva zile după demisia lui Vegh Alexandru din postul de prefect al judeţului Sălaj, UDMR vine cu o nouă propunere pentru scaunul devenit vacant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele UDMR Sălaj, deputatul Seres Denes, a declarat că formaţiunea politică îl susţine pe Vasvari Robert Gergely pentru postul de subprefect al judeţului. Anunţul vine la scurt timp după ce Vegh Alexandru şi-a anunţat demisia din funcţia pe care a preluat-o în toamna anului trecut.

"Sper să fie numit cât mai repede în funcţie. Este un jurist cu experinţă bogata la Primăria Cehu Silvaniei, funcţionar public, bine pregătit din punct de vedere profesional şi deţine suficiente cunoştinte de administraţie publică pentru a putea face faţă cerinţelor postului", a declarat liderul UDMR Sălaj.
Vasvari Robert nu este străin de activitatea din Prefectura Sălaj, el ocupând fotoliul de subprefect şi în perioada 2016-2017. În vârstă de 47 de ani, propunerea UDMR este căsătorit, are doi copii şi o experienţă de aproape două decenii ca funcţionat public.

Vegh Alexandru a ales să renunţe la postul de subprect, după ce duminică, 30 august, a acroşat cu autoturismul o balustradă metalică de pe partea dreaptă a sensului de mers pe strada Simion Oros din Zalău. Testarea cu alcooltestul a stabilit că subprefectul consumase alcool înainte de a urca la volan, aparatul indicând o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Întrebat despre demisia subprefectului, Seres Denes a declarat: "Când omul greşeşte, trebuie să îşi asume răspunderea greşelii".

Vă mai recomandăm:

Subprefect prins beat la volan. Cât a indicat alcooltestul

Postul de subprefect, ştafetă în UDMR. Un fost senator se întoarce în Prefectură

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările