Trupul româncei moarte într-o benzinărie din Italia a ajuns acasă. Familia se pregăteşte de înmormântare

Trupul româncei moarte într-o benzinărie din Italia a ajuns acasă. Familia se pregăteşte de înmormântare

Gabriela Aiban avea 33 de ani

Trupul neînsufleţit al Gabrielei Aiban, românca moartă într-o benzinărie din Italia, a ajuns acasă marţi, 5 iunie. Potrivit familiei, sicriul a fost depus la capela din Jibou.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familia Gabrielei Aiban, şoferiţa de TIR moartă într-o benzinărie din Italia, a reuşit să finalizeze procedurile de repatriere a celei decedate. Trupul neînsufleţit al femeii a fost adus în ţară în cursul zilei de marţi, 5 iunie, cu o autospecială funerară, la două săptămâni de la deces. Gabriela va fi înmormântată la Jibou, joi, 7 iunie.
Marius, soţul ei, nu a primit, încă, rezultatele autopsiei. "Trebuie să iau legătura cu Consulatul General al României la Torino pentru a primi documentele medicale", ne-a declarat bărbatul.

Sălăjeanca Gabriela Aiban, 33 de ani, a fost găsită fără suflare în 24 mai, în jurul orei 2, într-o benzinarie din Italia, în TIR-ul pe care lucra.  Mamă a doi copii, ea lucra de mai mulţi ani ca şofer profesionist, pentru a asigura un trai decent celor dragi. Cunoscuţii o descriu ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă.

Mai puteţi citi:

Româncă găsită moartă într-o benzinărie din Italia. Femeia lucra ca şoferiţă pe TIR pentru a-şi întreţine familia

Soţul şoferiţei de TIR moarte în Italia: „Era plecată în curse câte şase săptămâni. Îşi iubea foarte mult meseria“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările