Tineri trimişi în judecată după ce au spart o bijuterie. Ce s-a întâmplat cu cele 2 kilograme de aur furate

Tineri trimişi în judecată după ce au spart o bijuterie. Ce s-a întâmplat cu cele 2 kilograme de aur furate

Hoţii au prădat bijuteria din centrul oraşului FOTO Adevărul

Cei trei inculpaţi au fost trimişi în judecată într-un dosar de tâlhărie, fiind acuzaţi că în primăvara acestui an au furat aproape 2 kilograme de aur dintr-o bijuterie.

Cei trei tineri care au tâlhărit o bijuterie din Zalău, în martie 2019, au fost trimişi în judecată de către procurori. Crăciun Marian, Gal Raul şi Kulcsar Romeo Nicolae, trei tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani din Satu Mare şi Contanţa, sunt acuzaţi de tâlhărie necalificată, după ce în 19 martie au jefuit o bijuterie din centrul Zalăului.
 
Potrivit anchetatorilor, doi dintre au pătruns cu feţele acoperite în magazin şi în timp ce unul dintre ei a ameninţat-o cu o armă pe vânzătoare, celălalt a sustras aproape 2 kilograme de bijuterii din aur, în valoare de circa 350.000 de lei. Mai apoi, au reuşit să fugă cu ajutorul unui al treilea tânăr, care îi aştepta cu maşina în apropierea bijuteriei.
Cei trei au fost interceptaţi în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni-Satu Mare, în momentul în care intenţionau să părăsească teritoriul României. Asupra lor nu au fost găsite bijuterii. De atunci, Crăciun şi Gal se află şi arest preventiv, în timp ce Kulcsar a fost plasat în arest la domiciliu.
 
Aurul nu a fost recuperat, însă după percheziţiile domiciliare efectuate şi în urma plăţilor efectuate de către familiile inculpaţilor, oamenii legii au reuşit să recupereze aproape jumătate din valoarea prejudiciului.

Citiţi şi:

Bijuterii de 350.000 de lei, furate la Zalău. Cum au fost prinşi autorii jafului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările