Telenovela Ambulanţa: Narcisa Balint a pierdut un punct şi jumătate din notă după contestaţie şi rămâne respinsă

Telenovela Ambulanţa: Narcisa Balint a pierdut un punct şi jumătate din notă după contestaţie şi rămâne respinsă

Interimatul la Amulanţă durează de aproape zece luni

Narcisa Balint, ultimul candidat din Sălaj rămas în cursa pentru şefia Serviciului Judeţean de Ambulanţă, respinsă şi ea după probele de susţinere a proiectului de management şi interviu, nu a reuşit să promoveze nici după ce a făcut contestaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comisia de soluţionare a contestaţiilor şi de arbitraj a anunţat în aceast după.amiază că a reevaluat proiectul de management al candidatului din Sălaj, unde se făcuse contestaţia, iar nota rezultată nu numai că nu a dus la promovare, dar chiar este mai mică cu mai bine de un punct şi jumătate decât note de dinainte de contestaţie. Mai exact, dacă înainte de reevaluare proiectul a fost notat cu 7,64, după contestaţie nota a fost săzută la 6,07.

Reamintim că Narcisa Balint a fost declarată respinsă deoarece media celor trei probe ale concursului(testul grilă, unde a fost notată cu 8, proiectul de management - unde iniţial a primit 7,64, şi interviul - notat cu 8,25) nu a fost de cel puţin 8, aşa cum prevede metodologia.

Citeşte şi Trei, Doamne, şi toţi trei....

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările