Tânăr snopit în bătaie cu parul. De la ce a pornit răfuiala

Tânăr snopit în bătaie cu parul. De la ce a pornit răfuiala

Victima a fost transportată la spital FOTO Arhivă

Agresorul i-a aplicat victimei lovituri multiple cu parul în zona capului, rănile suferite necesitând până la 35 de zile de îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 31 de ani din localitatea sălăjeană Bozna a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor şi violare de domiciliu.

Agresiunea a avut loc în seara zilei de 23 iunie, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl avea cu un consătean de aceeaşi vârstă. După ce au consumat băuturi alcoolice pe o terasă din sat, spiritele s-au încins, iar ce doi s-au luat la harţă, agresorul aplicându-i victimei sale o lovitură cu pumnul, spun anchetatorii. Nu s-a mulţumit, însă, cu atât, şi, decis să îşi regleze conturile cu amicul său, i-a luat urma când acesta a pornit spre casă. Mai apoi, i-a pătruns în gospodărie şi cu un par l-a lovit cu sete, de mai multe ori în zona capului.

Victima a suferit răni grave, ce au necesitat până la 35 de zile de îngrijiri medicale.

În ceea ce îl priveşte pe bătăuş, acesta a fost reţinut de către oamenii legii în 24 iunie, iar în 25 iunie, magistraţii Tribunalului Sălaj au dispus arestarea lui pentru 30 de zile.

Citiţi şi:

Crima oripilantă săvârşită la beţie. Un bărbat şi-a ucis soţia, apoi s-a culcat până la sosirea procurorului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: