Statul continuă să facă angajări. Oferta instituţiilor publice din Sălaj

Statul continuă să facă angajări. Oferta instituţiilor publice din Sălaj

Printre angajatori se numără şi două primării din judeţ FOTO Arhivă

Sălăjenii care vor să se angajeze ori să îşi schimbe locul de muncă se pot orienta înspre posturile disponibile în instituţiile bugetare. Pe portalul care reuneşte oportunităţile de angajare şi promovare în instituţiile publice din România sunt disponibile, în prezent, 18 astfel de locuri de muncă în administraţia publică locală, sănătate şi agricultură.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă îşi pot încerca norocul pentru unul dintre posturile vacante din instituţiile publice din judeţ. Potrivit portalului posturi.gov.ro, în această perioadă, în judeţ sunt disponibile 18 job-uri, atât în funcţii de execuţie, cât şi în cele de conducere.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău are nevoie de şase lucrători, dintre care patru asistenţi medicali la ORL, Radiologie şi Laboratorul de Analize Medicale, un bucătar şi o îngrijitoare curăţenie. Vor să îşi completeze echipele şi Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sălaj, care caută doi consilieri pentru Biroul de înregistrare sistematică, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, care angajează un inspector asistent pentru Punctul de Lucru Cehu-Silvaniei, precum şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Sălaj, unde este vacant un post de consilier debutant la Centrul Local Zalău. La Oficiul de Studii Pedologice şi Agrochimice Sălaj este pus la bătaie un post de inginer agrochimist debutant, la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, se caută un referent pentru Compartimentul marketing cultural, în timp ce Ministerul Muncii a anunţat concurs pentru un expert judeţean servicii sociale.

În administraţia publică, Primăria Zalău organizează concurs pentru ocuparea postului de consilier asistent pentru Direcţia Patrimoniu – Serviciul patrimoniu public şi privat, iar cea din Meseşenii de Jos, pentru scaunul de secretar al comunei.

În categoria instituţiilor cu funcţii de conducere vacante intră fotoliile de director executiv al Casei Judeţene de Pensii Sălaj şi al Direcţiei Judeţeană de Statistică Sălaj, precum şi postul de şef birou la Oficiul fitosanitar judeţean Sălaj.

Citiţi şi:

Concurenţă pentru admiterea în magistratură. Peste 1.000 de candidaţi pe 82 de locuri disponibile

Spitalul Judeţean Zalău îşi măreşte echipa de medici. Ce specializări se caută

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: