Start fotbalistic în campania electorală. PDL aduce la Şimleu vedetele fotbalului românesc

Partidul Democrat Liberal întră în campania electorală pentru alegerile parlamentare cu un eveniment cu totul special. Nume mari ale fotbalului românesc vor fi prezente vineri, 9 noiembrie, la Şimleu Silvaniei, pentru a juca împotriva unei selecţionate a politicii Sălajului.

Ştiri pe aceeaşi temă

După cum a declarat miecuri, într-o conferinţă de presă, Lucian Bode, deputat în exerciţiu şi candidatul PDL pentru un nou mandat în Colegiul Şimleu, partida de fotbal va începe vineri, de la ora 19.00, la Sala de sport „Măgura”, şi îi va avea ca protagonişti pe Miodrag Belodedici, Mihail Majaru, Ilie Bărbulescu, Dănuţ Lupu, Ionuţ Dragomir, Gică Pena, Adrian Bumbescu, Lucian Bălan, Ionel Ganea, Daniel Gherasim, Vali Savadosi şi Rafael. Lor li se va opune o echipă formată din primari ai unor comune din Sălaj, consilieri locali şi judeţeni. „Am încercat să facem o selecţionată cât mai echilibrată, astfel încât să nu luăm bătaie chiar la noi acasă”, a explicat Bode.


Evenimentul va continua şi sâmbătă, 10 noiembrie, când pe stadionul oraşului Şimleu este programat, între orele 9.00 şi 16.00, un turneu de minifotbal, la care s-au înscris până acum 24 de echipe din tot judeţul. Câştigătoarea turneului va juca o partidă în compania echipei vedetelor.


Primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş, a declarat în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că evenimentul, la care primăria contribuie cu asigurarea locaţiilor, reprezintă încheierea unei campanii demarate în urmă cu câteva săptămâni. Este vorba despre campania „Respect pentru Şimleu”, iniţiată de edil şi de deputatul Lucian Bode, campanie în cadrul căreia cei doi au avut întâlniri cu o mare parte din categoriile sociale din oraş. „Noi facem astfel de întâlniri în fiecare an, înainte de fundamentarea bugetului, dar anul acesta am vrut să vi le prezentăm într-un mod mai deosebit”, a declarat Ţurcaş.


La conferinţă a fost prezent şi Dumitru Blaga, candidatul PDL pentru un mandat de senator în Colegiul 1, care a spus că evenimentul de vineri şi de sâmbătă se doreşte a fi şi un stimulent care să-i îndrepte pe copiii din oraş şi din judeţ către sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: