Spitalul Judeţean are director de îngrijiri. Cine a câştigat concursul

Spitalul Judeţean are director de îngrijiri. Cine a câştigat concursul

Ramona Marincaş are 47 de ani FOTO Arhivă

În competiţia pentru fotoliul de director de îngrijiri s-au înscris două asistente medicale, care au trecut prin trei probe de concurs.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ramona Marincaş, cea care a preluat funcţia de director de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Sălaj în 2010, a câştigat un nou mandat de trei ani. Ea a participat la concursul organizat, zilele trecute, de către cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, reuşind să obţină cel mai bun punctaj.  În competiţie s-a înscris şi Laura Păcurar, asistentă în cadrul aceluiaşi spital.

La finalul celor trei probe – lucrarea scrisă/test grilă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, susţinerea proiectului/lucrării de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului şi interviul de selecţie – Marincaş a fost declarată admisă, cu media 9, faţă de contracandidata ei, care a obţinut doar 7,75.

În vârstă de 47 de ani, Ramona Marincaş lucrează la SJU Zalău de aproape 30 de ani şi a devenit director de îngrijiri în 2010. De numele său se leagă implementarea mai multor proiecte pentru prevenirea şi controlul infecţiilor nosocomiale, dar şi pentru confortul şi siguranţa pacientului, precum şi organizarea Conferinţei de Sterilizare.

Vă mai recomandăm:

„Bună. Numele meu este“, lecţia de curtoazie a englezilor. De ce este important ca asistentul medical să se prezinte pacientului

O asistentă medicală reuşeşte să schimbe mentalităţi în sistemul sanitar românesc: „În primul rând să nu faci rău“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: