Spectacol gratuit de muzică populară. Vezi ce vedete urcă pe scenă

Spectacol gratuit de muzică populară. Vezi ce vedete urcă pe scenă

Intrarea la spectacol este liberă

Un spectacol folcloric dedicat în special mamelor, dat fiind faptul că se apropie ziua de 8 Martie, are loc astăzi, de la la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

Spectacolul, intitulat "Mărţişoare pentru mame", îi va aduce în faţa iubitorilor muzicii populare din Zalău pe îndrăgiţii solişti  Ioan Dordoi, Năstăcuţa Iuga, Ileana Domuţa Mastan, Aurora Moga Popovici, Vasile Coca, Rodica Pop Seling , Paul Morar, Daniela Stoica, Georgiana Pocol, Deisa Buzgău, Vicenţiu Pop, Răzvan Meseşan. Alături de ei, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor vor evolua artiştii Ansamblului Profesionist "Porolissum", dar şi copiii de la "Columna". Coregrafia spectacolului este asigurată Gabriela şi Marin Hossu, iar conducerea muzicală de Grigore Grigoruţ. De scenografie se va ocupa Ioan Pintea.

Evenimentul este organizat de Consiliul Local Zalău, Primăria Municipiului Zalău şi Casa Municipală de Cultură Zalău. Intrarea este liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările