Sindicaliştii sălăjeni ies vineri în stradă

Sindicaliştii din Sălaj vor protesta vineri în faţa Prefecturii, manifestându-şi astfel nemulţumirea faţă de deciziile luate, în ultima perioadă, de Guvernul Boc.

Ştiri pe aceeaşi temă

UJS Cartel Alfa filiala Sălaj împreună cu Liga Sindicatelor din Învăţământ Sălaj, filiala CNSLR Frăţia Sălaj - Sindicatul Sanitas şi Sindicatul Pensionarilor din Sălaj organizează vineri, între orele 11.30 – 13.30, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, un miting de protest împotriva măsurilor “aberante, anti-sociale ale Guvernului Boc”.

“Facem apel la solidaritate pentru a participa la această acţiune către toţi salariaţii din sistemul bugetar, toţi pensionarii, salariaţii din sistemul privat, şomerii, toţi cetăţenii judeţului care sunt nemulţumiţi de politica actualului guvern”, declară Pompiliu Ceaca, liderul Cartel Alfa Sălaj, care crede că sindicatele vor aduce aproape 1000 de oameni în stradă.

Mitingul din faţa Prefecturii continuă şirul protestelor care au dar peste cap activitatea din mai multe instituţii sălăjene, în această săptămână. Funcţionarii din primăriile de oraşe şi din 18 comune sunt în grevă generală de luni, iar dascălii au protestat în primele două zile ale acestei săptămâni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările