Sfârşit tragic pentru angajatul unei firme de salubritate. ITM a deschis o anchetă

Sfârşit tragic pentru angajatul unei firme de salubritate. ITM a deschis o anchetă

Bărbatul a decedat în timpul programului de lucru FOTO Arhivă

Bărbatul a decedat într-un accident de muncă, în timp ce încerca să repare autospeciala de colectare a deşeurilor menajere.

Un bărbat de 53 de ani din municipiul Zalău şi-a pierdut viaţa marţi, 25 iunie, în timpul unui accident stupid. Potrivit poliţiştilor, în timp ce efectua reparaţii la o pernă de aer de la autospeciala de colectare a deşeurilor menajere, în localitatea sălăjeană Călacea, a fost prins între benă şi roata din spate a vehiculului. Bărbatul, angajat al unei firme de salubritate, a decedat pe loc.

Având în vedere că accidentul mortal s-a produs în timpul programului de lucru, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj au demarat o anchetă. "ITM Sălaj a demarat cercetarea evenimentului în urma căruia a decedat lucrătorul în vederea stabilirii  împrejurărilor şi a cauzelor care au condus la producerea acestuia, a reglementărilor legale încălcate, a răspunderilor şi a măsurilor ce se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare şi, respectiv, pentru determinarea caracterului accidentului", a precizat Lucian Lazoc, inspector şef adjunct SSM în cadrul Inspectoratului.

Citiţi şi:

Clujean mort într-o carieră de calcar. Capul bărbatului a fost zdrobit între două blocuri de piatră

Cum a ajuns un om simplu să fie deshumat după ce a fost îngropat de familie. Bâlbele unui accident de muncă cu anchetă nefinalizată

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: