S-a stabilit componenţa lotului Sălajului pentru etapa naţională a concursului „Ştiinţe pentru juniori”

S-a stabilit componenţa lotului Sălajului pentru etapa naţională a concursului „Ştiinţe pentru juniori”

Concursul îi testează pe copii la chimie, fizică şi biologie FOTO Arhivă

Unul dintre cele mai complexe concursuri şcolare, „Ştiinţe pentru juniori”, la care concurenţii sunt testaţi la nu mai puţin de trei materii - chimie, fizică şi biologie, şi-a desemnat zilele trecute câştigătorii fazei judeţene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei cinci elevi din Sălaj care vor reprezenta judeţul la faza naţională a concursului, ce se va desfăşura anul acesta, în premieră, la Zalău, în perioada 22 – 26 iunie, sunt Tudor Cornea, clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” din Zalău, ocupantul locului I, Andra Brăban, tot clasa a VIII-a, dar la Şcoala „Silvania” din Şimleu, locul al II-lea, Gabriel Balog, clasa a VIII-a la Grupul Şcolar Cserey – Goga Crasna, premiul al III-lea, Victor Labo, clasa a VIII-a la Şcoala „Mihai Eminescu” Zalău, cu menţiune, şi Matyas Eduard, clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Silvania”, tot cu menţiune.


Reamintim că Zalăul a găzduit, luna aceasta, şi etapa naţională a Olimpiadei de Tehnologia Informaţiei, iar la sfârşitul lunii iunie în oraşul nostru începe Concursul internaţional bilateral de fizică.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările