Români arestaţi în Marea Britanie pentru trafic de persoane. Au sechestrat trei tinere şi le-au obligat să se prostitueze

Români arestaţi în Marea Britanie pentru trafic de persoane. Au sechestrat trei tinere şi le-au obligat să se prostitueze

Poliţiştii britanici le-au salvat pe cele trei tinere www.expressandstar.com

Patru români acuzaţi de trafic de persoane şi exploatare sexuală au fost arestaţi. în Marea Britanie Victimele - trei tinere cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, au fost plasate într-un centru, unde vor beneficia de asistenţă de specialitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei tinere cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, exploatate sexual de un grup de români, au fost salvate de către poliţiştii britanici. Potrivit publicaţiei "Express & Star", anchetatorii au descins duminică, 23 august, la o adresă din localitatea Handsworth, Marea Britanie, unde cele trei tinere, originare din Estul Europei, erau ţinute captive şi obligate să se prostitueze.

Victimele au fost plasate într-un centru unde vor beneficia de asistenţă de specialitate. Aceeaşi sursă precizează, citând oficiali ai Poliţiei West Midlands, că patru români - o femeie de 33 de ani şi trei bărbaţi de 19, 21, respectiv 28 de ani - au fost reţinuţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de persoane şi exploatare sexuală.

„O femeie de 33 de ani şi un bărbat de 21 de ani au fost reţinuţi, fiind bănuiţi de trafic de persoane şi exploatare sexuală. Investigaţiile noastre au dus la arestarea altor doi bărbaţi, de 19, respectiv 28 de ani, descoperiţi la o altă adresă, şi suspectaţi de sechestrare de persoane. Au rămas cu toţii în custodia poliţiei pentru interogări”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei West Midlands.

Citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările