Româncă arestată pentru trafic de cocaină în Italia. Gestul care a dat-o de gol

Româncă arestată pentru trafic de cocaină în Italia. Gestul care a dat-o de gol

În casa femeii a fost găsită cocaină FOTO cataniatoday.it

Poliţiştii italieni au intrat la bănuieli după ce au observat că pe la casa femeii de 39 de ani, care trăieşte în Sicilia, se perindă diverse persoane, iar la fiecare vizită, românca se deplasează în garaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia a fost arestată de carabinierii din Sicilia pentru trafic de droguri de mare risc, scrie Catania Today.
Potrivit publicaţiei din Peninsulă, Tita Marieta Chivu era urmărită de mai multă vreme de către oamenii legii, care au observat că pe la locuinţa femeii se perindă un număr mare de persoane. Mai mult decât atât, la fiecare vizită primită, românca se deplasa la garajul din curtea casei.

Poliţiştii au decis să îl oprească pe unul dintre tinerii care o vizitaseră, iar la percheziţia corporală au găsit asupra acestuia o doză de cocaină recent achiziţionată.

Anchetatorii au descins la locuinţa Marietei Chivu, iar în urma percheziţiei domiciliare au descoperit suma de 1.870 de euro, o pungă cu circa două grame de cocaină, un cântar electronic de mare precizie şi ambalaje specifice pentru împachetarea drogurilor.

Românca a fost trimisă după gratii şi va fi cercetată în stare de arest preventiv.

Citiţi şi:

Despăgubirea uriaşă primită după opt ani de familia unui român mort într-un accident de muncă în Italia

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: