REZULTATE TITULARIZARE 2013: Primele rezultate, afişate azi (UPDATE REZULTATE)

REZULTATE TITULARIZARE 2013: Primele rezultate, afişate azi (UPDATE REZULTATE)

Rezultatele vor fi afişate la API FOTO Olimpia Man

Cei 417 candidaţi din Sălaj care au parcurs până la final examenul de titularizare vor afla astăzi primele note. După afişarea rezultatelor, cei nemulţumiţi de nota primită vor putea depune contestaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Aproximativ jumătate dintre candidaţi au luta note peste 7 la titularizare în acest an. VEZI AICI REZULTATELE DIN SĂLAJ

 

La examenul de titularizare din acest an s-au înscris 491 de candidaţi. Dintre aceştia, doar 445 s-au prezentat, efectiv, la proba scrisă ce a avut loc săptămâna trecută. 28 dintre ei au părăsit examenul la vederea subiectelor, aşa că până la capăt au mai rămas doar 417 candidaţi, care vor afla astăzi nota primită. Potrivit inspectorului şcolar Viorel Lungu, rezultatele vor fi afişate mai întâi pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale, după care vor fi disponibile şi la centrul de examen de la Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" din Zalău şi la Inspectoratul Şcolar.  Candidaţii nemulţumiţi de nota obţinută pot depune astăzi, după afişarea rezultatelor, şi mâine, 6 august, contestaţii (la Inspectoratul Şcolar), rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, urmând a fi afişate în 8 august. Cei care vor obţine minimum nota 7 se vor putea reprezenta la repartizarea pe post în şedinţă publică programată pentru data de 9 august.


Candidaţii care nu vor obţine un post de titular în învăţământ dar vor avea notă peste 5 la titularizare vor putea încerca să obţină un post de suplinitor, valabil un an. Sunt disponibile 258 de posturi netitularizabile  complete şi 176 incomplete, care vor fi atribuite în şedinţă publică în 14 august.

Citeşte şi Titularizare 2013: 28 de profesori au dat bir cu fugiţii la vederea subiectelor. 46 nici nu s-au prezentat la examen

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările