Rezultate Bacalaureat 2019 Sălaj. Liceul de unde provin cei 7 absolvenţi de 10

Rezultate Bacalaureat 2019 Sălaj. Liceul de unde provin cei 7 absolvenţi de 10

Trei dintre liceenii de 10 au fost colegi de clasă FOTO Arhivă

Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au fost afişate luni, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Tot astăzi, absolvenţii nemulţumiţi de notele obţinute au avut la dispoziţie patru ore pentru a depune contestaţiile. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie.

Şapte absolvenţi de liceu din judeţul Sălaj, toţi elevi ai Colegiului Naţional "Silvania" din Zalău, au obţinut media 10 la sesiunea de Bacalaureat din acest an.

Rezultate BAC 2019 Sălaj

Este vorba despre Andreea Alexandra Balog, Denisa Diana Corondeanu şi Paul Iacob, toţi trei colegi de clasă la profil Filologie, Ramona Claudia Ghilea, Lorena Florina Gorgan şi Alexandra Maria Olăhuţ, de la profilul Matematică-Informatică şi Bianca Antonia Mureşan, de la profilul Ştiinţe ale Naturii.
Colegiul Naţional "Silvania" din Zalău domină clasamentul celor mai buni 50 de elevi, în condiţiile în care 40 dintre poziţii sunt ocupate de absolvenţi ai prestigioasei unităţi de învăţământ.

Potrivit Inspectoratului Şcolar, în judeţul Sălaj, pentru Bac-ul din acest an s-au înscris 1.786 candidaţi, dintre care 1.544 provind din promoţia curentă, iar 242, din seriile anterioare. În sălile de examen au fost prezenţi 1.703 elevi, dintre care au promovat 1.043, ata de promovare înregistrată, de 61,24%, în uşoară scădere faţă de 2018, când a fost 61,92%.

Testele scrise au avut loc în 7 Centre de Examen, amenajate la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău, Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai” Zalău, Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău, Colegiul Naţional „Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Şimleu Silvaniei, Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou.

Vă mai recomandăm:

Rezultate Evaluare Naţională 2019 Sălaj. Cine sunt cei şase elevi de 10

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: