Rezultate BAC 2020 Sălaj. Trei candidaţi au obţinut media 10

Rezultate BAC 2020 Sălaj. Trei candidaţi au obţinut media 10

Elevii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii FOTO Andreea Vilcovschi

Ministerul Educaţiei a publicat marţi, primele rezultate ale Bacalaureatului, şi de această dată cu anonimizarea numelui şi prenumelui candidaţilor. Trei din totalul celor 232 de candidaţi care au obţinut media 10 la Bacalaureatul din acest an sunt din judeţul Sălaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citeşte şi:


Un absolvent al Colegiului Naţional "Simion Bărnuţiu" din Şimleu Silvaniei -  specializarea matematică-informatică - şi doi al Colegiului Naţional Silvania din Zalău -  colegi în clasa de filologie - au reuşit performanţa de a obţine 10 pe linie la Bacalaureatul din acest an.

REZULTATE BAC 2020 SĂLAJ

În Top 10 al celor mai mari medii din judeţ, conduce şi în acest an Colegiul Naţional "Silvania", cu şase elevi, toţi de la profilul filologie, urmat de Colegiul "Simion Bărnuţiu" din Şimleu, cu trei elevi, şi de Liceul Teoretic "Ion Agârbiceanu" din Jibou, cu un elev.

Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele la Bacalaureat 2020 pot face contestaţii în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 - 20:00 şi pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 - 12:00, rezultatele finale urmând să fie anunţate în 5 iulie.

La această primă sesiune, în Sălaj s-au înscris 1.847 de candidaţi, dintre care 1.553 sunt din promoţia curentă, iar 294 sunt din promoţiile anilor trecuţi. Examenul a fost organizat în nouă centre de examen.

Mai puteţi citi:

Bacalaureat 2020 Sălaj. Aproape 300 de absolvenţi din promoţiile vechi dau examenul de maturitate

Cum a încercat un tânăr să trişeze la Bacalaureat. Colegii din sala de examen l-au dat de gol

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: