Rezultate alegeri parţiale. Nicolae Albert a câştigat Primăria Fildu de Jos

Rezultate alegeri parţiale. Nicolae Albert a câştigat Primăria Fildu de Jos

Nicolae Albert are 45 de ani FOTO Facebook.com/PSD Sălaj

Candidatul PSD a câştigat fotoliul de primar al comunei sălăjene Fildu de Jos, în urma scrutinului care s-a desfăşurat duminică, 11 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

PSD a câştigat alegerile locale parţiale în comuna Fildu de Jos, judeţul Sălaj. Formaţiunea politică a decis să meargă pe mâna preşedintelui organizaţiei locale, Nicolae Marin Albert, în defavoarea fostului viceprimar, Viorel Antal. În aceste condiţii, cel din urmă s-a mutat în tabăra PMP, partid din partea căruia a şi candidat.
Albert a primit 322 din totalul celor 858 de voturi valabil exprimate, la distanţă de doar 21 de voturi de următorul clasat, candidatul PNL, Florin Daniel Răcăşan. Ceilalţi doi aspiranţi la funcţia de primar în Fidu, Viorel Antal (PMP) şi Mircea Ioan Bălaş (ALDE), au obţinut 199, respectiv 36 de voturi.

În vârstă de 45 de ani, proaspătul ales local este de meserie electromecanic şi se ocupă de administrarea unei firme. El a devenit preşedintele PSD Fildu de Jos în luna februarie a acestui an.

În comuna sălăjeană au avut loc duminică, 11 iunie, alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar, devenită vacantă în toamna anului trecut, când fostul edil, social-democratul Ioan Mangău, a decedat.

Din cei 1.061 de alegători din liste, au trecut pe la urne, 865 de persoane, prezenţa la vot atingând, astfel, 81,53%, cea mai bună din întreaga ţară. La nivel naţional au trecut pe la urne doar 33,04% dintre cetăţenii cu drept de vot.

Vă mai recomandăm:

UPDATE Rezultate alegeri parţiale în Fildu de Jos. Sălajul a avut cea mai bună prezenţă la urne din ţară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: