Restricţii de circulaţie, de Ziua Naţională a României. Ce zone sunt vizate

Restricţii de circulaţie, de Ziua Naţională a României. Ce zone sunt vizate

Centrul Zalăului va fi blocat FOTO Adevărul

Cu ocazia manifestărilor organizate de Ziua Naţională a României, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe mai multe artere ale oraşului.

Primăria Zalău a anunţat instituirea unor restricţii de circulaţie pentru organizarea evenimentelor dedicate Zilei Naţionale şi Centenarului.

Astfel, în vederea deplasării participanţilor şi a tehnicii militare, circulaţia rutieră se va derula pe o singură bandă a sensului de mers atât pe durata repetiţiilor din 30 noiembrie, între orele 8 şi 10.30, cât şi în cadrul paradei militare din data de 1 decembrie, de la 11, la 16, pe toate sectoarele de drum public destinate deplasării efectivelor.
În 30 noiembrie, în intervalul orar 8-10.30, circulaţia rutieră va fi blocată pe următoarele sectoare de drum public: B-dul Mihai Viteazu, pe ambele sensuri de mers, de la intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu, până la intersecţia cu str. Corneliu Coposu şi pe str. Gheorghe Doja, pe sensul de coborâre Brădet – Gară, de la intersecţia cu str. 22 Decembrie 1989, până la intersecţia cu str. Avram Iancu.

În funcţie de constatările rezultate după defăşurarea repetiţiei generale din data de 30 noiembrie, dacă situaţia o va impune, pentru data de 1 decembrie, se va permite extinderea restricţionării circulaţiei pe prima bandă a B-dului Mihai Viteazu, pe sensul de mers Centru – Gară, de la intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu (zona Perla), până la intersecţia cu Str. Păcii.

În 1 decembrie, de la ora 11, la ora 16, nu se va circula pe B-dul Mihai Viteazu, pe ambele sensuri de mers, de la intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu, până la intersecţia cu str. Corneliu Coposu şi pe str. Gheorghe Doja pe sensul de coborâre Brădet – Gară, de la intersecţia cu str. 22 Decembrie 1989, până la intersecţia cu str. Avram Iancu. În aceeaşi zi, între orele 11.45 şi 12.45, se blochează circulaţia rutieră pe str. Corneliu Coposu, de la intersecţia cu str. Andrei Şaguna, până la B-dul. Mihai Viteazul şi Piaţa Iuliu Maniu.

De asemenea, spun oficialii Primăriei, în 30 noiembrie, între 8 şi 10.30, şi în 1 decembrie, între 11 şi 16, va fi blocat accesul în mai multe parcări publice. Este vorba despre parcarea din faţa Galeriilor Meseş, parcarea de la intrarea în Parcul Central până la Perla, cea din zona CEC-Zahana, Staţia Taxi şi parcarea adiacentă platoului de marmură. Atât parcarea din faţa Galeriilor, cât şi cea adiacentă platoului de marmură vor fi închise de joi, 29 noiembrie, ora 12, până luni, 3 decembrie, ora 14.
În intervalul în care s-a avizat blocarea circulaţiei rutiere autobuzele Transurbis SA vor circula pe rute ocolitoare.

Citiţi şi:

Centenarul Marii Uniri. Programul complet al manifestărilor de Ziua Naţională

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: