Reputat ortoped, infectat cu noul coronavirus. Boala l-a lovit în plină campanie pentru Camera Deputaţilor

Reputat ortoped, infectat cu noul coronavirus. Boala l-a lovit în plină campanie pentru Camera Deputaţilor

Dr, Neaga conduce Secţia Ortopedie de la SJU Zalău FOTO Facebook.com/Florian Neaga

Unul dintre cei mai apreciaţi medici sălăjeni, candidat PSD pe un loc eligibil pentru Camera Deputaţilor, a anunţat pe reţelele de socializare că a fost diagnosticat cu COVID-19.

Medicul ortoped Florian Neaga,  şeful Secţiei Ortopedie şi Traumatologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, a fost infectat cu noul coronavirus. Doctorul sălăjean, care deschide lista PSD Sălaj pentru Camera Deputaţilor, a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook, îndemându-i pe toţi cetăţenii să respecte regulile de protecţie sanitară.

"Noul coronavirus nu m-a ocolit, dar ştiu că ne vom face bine împreună (...) Virusul SARS-CoV-2 a dat însă buzna şi în viaţa mea, ca în cazul multor altora, din păcate. Îmi cer scuze pacienţilor programaţi în următoarele două săptămâni şi sper că vor înţelege că este o situaţie nedorită de nimeni. Îi rog pe toţi sălăjenii să se asigure cât mai mult posibil că se protejează eficient de acest virus foarte contagios. Pentru că orice măsuri ar impune autorităţile, doar responsabilitatea individuală ne poate feri cu adevărat de răspândierea virusului", a precizat medicul.

În vârstă de 53 de ani, dr. Florian Neaga este unul dintre cei mai apreciaţi medici sălăjeni şi lucrează în cadrul SJU Zalău din 1999.

Vă mai recomandăm:

Avertismentul unui medic infecţionist despre COVID-19. „Nu există tratament eficient”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările